Använd kantstål till din rabattkant

Om du vill ge din rabattkant en fantasifull och kreativ form, är kantstål det perfekta materialet. Med hjälp av kantstål kan man skapa kreativa former på rabatter, och och om du har en robotgräsklippare så får du faktiskt en trädgård som en helt underhållsfri.

Det finns flera varianter av stål som kan användas som rabattkant. Givetvis finns olika storlekar, men även olika former av ytbehandling. Cortenplåt är det nu läget det mest populära alternativet. Det har vissa specifika egenskaper som hjälper till att behålla rostfärgen, utan att rosta sönder.

Det finns också varianter med starkare rostskydd, med finare yta. En sån här plåtkant håller eran kantsten eller marksten på plats under flera år, och det behövs inget efterarbete för att den ska sitta på plats. Man behöver inte heller hyra maskiner för att monteringen ska kunna göras, utan den här monteringen sker på ett väldigt enkelt sätt, och tydliga instruktioner medföljer.

En rabattkant av kantstål är stabil

Det här är spännande innovation för dig som vill skapa en trädgård med karaktär och unik identitet. En trädgård ska vara inspirerande och avslappnande, inte ett stressmoment. Det är därför bra att investera i produkter som håller i många år framöver och som inte kräver mycket underhåll. En rabattkant av kantstål uppfyller detta kriterium.

På nätet finns mycket inspiration för dig som behöver idéer till din trädgård.  Här finns mycket matnyttigt för dig som har ett stort trädgårdsintresse. Alla behöver då och då värdefull input utifrån för att hitta ny inspiration, även om en trädgård gärna ska vara en väldigt personligt utformad yta.

Kantstål erbjuder den typen av flexibilitet som gör att kreativiteten kan komma till full blomning. Det är ett perfekt hjälpmedel för att skapa en personlig och intressant trädgård med garanterat personlig touch. Detta, samtidigt som de kräver ett minimalt underhåll, gör att det är en perfekt investering till din trädgård.